Dienstag, 19. Mai 2015

Türkler ve Pkk-Kürdler

 Türkler ve Pkk-Kürdler
 
 

dünü olmayan inşallah yarınıda olmayan sahte sözde kürt milleti, ingiliz icadı kürt milleti, iran farslı artıkları sizin sayenizde iran edirneye dayandı, karsdan edirneye yayıldınız-(tarım işçilerine yani nohut toplama için getiriler-çok dikkat edin geldilermi bir daha geri gitmiyorlar  gidin yalvaç dörtyola bakın -çokları bunları çingene zannediyorlar) mesela: 1 pkk-ganı bozuğun 3 garısı var ve 5 tane  çocuk yaşta kuması var, bir çadırda kalıyorlar 25 bazende 37 kişi saydım şu yerlerde -Ispartada ,antalyada,çanakkalede vs. hınzır gibi ürüyorlar herhalde senede 2-3 gunnama yapıyorlar 13 yaşındakide gebe, 58 yaşındakide gebe maksat belli en kısa zamanda bizden fazla olmak,1932 de m.kemalın zamanında 900.000 bin kürt olmuş şimdi 27 milyon, özalda 1990da iraktan ithal etti bunlara erdoğanda yüz veriyor köpekci mhp bir şey yapmıyor korkak adi yalançı ülkücüymüş hadi görelim bakalım türkü savunacamısınız yada sadece ak partiyemi düşmansnız itci atacı nankörler. yakında TC kalmayacak KC olacak   kürtlerin müüslümanıda kommunistide bunu istiyor ege ve akdeniz kıyılarını kaptırdık sadece karadenizde biraz karşı koyma var !
şimdi bakın bizim türk  ebü müslimler bu yazdıklarıma nasıl karşı gelecekler en uyuz mosliman bizde var zaten.
osmanlı doğdu büyüdü ve öldü bunu kabul edin artık, biz laiksiz, kürtsüz, alevisiz,kryptosuz,paralelsiz anayasası kuran ve sünnet olan bir yeni TÜRK devleti kurmamız lazım. sultanlık değil 7 seneliğine seçilmiş bir halife lazım. bir daha söylüyorum bu farslılardan hayır gelmez 9 milyon alçak HDPKK seçti yani ben bir TÜRK düşmanıyım dedi, avrupada gerçek yüzlerini gösteriyorlar camilerini ayırdılar selam bile vermiyorlar ellerinden gelse valla diri diri yakacaklar küçük 5cm türk bayrağaına tehammül etmiyorlar, 6 pkk köpekleriyle boğuştuk  ,geçende çeçenliyi türk diye dövmüşler. eyy barış melekleri bizi kendiniz gibi uyuşturmayın,biz deutschland da cephedeyiz sanki alman yüz verdikce şımarıyorlar gidin bakın mesela berlin,köln,celle burgdorf vs.
derdini kimseye anlatamıyorsun bu konuda ne milli görüş,ne ak parti herkes osmanlı imparatorluğu havasında türklük-türkiye elden gidiyor !
dindar medya akp seadet mhp chp  hepisinin içine sızmış kürt paraleli bunlar, sığanak yapın silahlanın suriye gibi müslüman türkleri doğrayacaklar 40 senedir beraber yaşadığın kapı komşun seni yakıp ailene tecavüz edecek ! inanmıyorsunuz dimi o zaman suriyeye,yugoslavyaya ve iraka bakın hazır olun pişman olmayın !!
reis başarılı olursa bende sevinirim ama yakın tarih gösteriyorki hiç kimseye güvenmemek lazım.benim oyum AKPye ama ilerde reise karşı darbe olursa,bizde ozaman  silahla islam devrimini gerçekleştireceğiz inşallah.
eyy pkk kürtleri selahaddin kürt değil eyyubi akrabaları türk yani salahaddin bir türk dür 1980 lerde alman tarih kitablarında ona türk diyorlardı şimdi ağız değiştirip kürd diyorlar.
hem kürt/kürdistan ismini kullanamazsınız çünkü kurt kurd türk ismidir hatta rusyada başkurdistan diye  türklerin bölgesi var başkenti ufa googleye bakın,
bu pkkürtlerin türklere karşı nefreti ve düşmanlığı yunanlıdan fazla ilk imkanda devleti ele geçirip türk avına çıkacaklar,irakdaki türkmenlerin halini görüyoruz, bunlar sadece doğuyu değil bütün türkiyeye göz dikmişler yani doğuda özerklik olsa bunlar istanbuldan muğladan tekirdağdan mersinde diyarbekire giderlermi sanıyorsunuz hem batıda kalacaklar hemde doğuya özgürlük isteyecekler ne demek bu doğuki türkleri batıya sürecekler ama batıdan gitmeyecekler gavurların verdiği silahlarla istabulun ortasında cadde savaşları çıkacak, gazi ok meydanındaki olaylar gibi aleviler ve krypto gavurlarda yardım edecek aynı 1915 de ermeni ve rum teröristleri nasıl 700.000 türkü şehid etti ise aynısını tekrar yaşayabiliriz TSK ya hiç güvenmeyin tsk eri türk ama yöneten kadro yahudi,alevi,laikci vs. inanmassanız ergenekondaki balyoz generallerine bakın, bunlar mümin türkü korumaz essed gibi davranır aklınızı başınıza alın iran zagros dağından gelme kürt soysuzları başımıza bela olacak. türk ve sözde kürtler selçuklu torunları, iran sadece bir selçuklu vilayeti idi beraber yaşayabiliriz ben bir türk olarak varım kürtde bizimle insan gibi yaşarsa problem yok dilde problem değil mesela afganista,pakistan ve tacikistan daki türk boyları farsça konuşuyor ama kendilerini türk kabul ediyorlar zaten kürdlerin %70 farslaşmış türkmenler bir soydaşız gerisi zerdüşt,alevi ve yezidiler hariç bunlar eski pers kabileleri.
selam ve dua ile
 
 
 

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen